»

Isnin, Januari 30, 2012

January's Babies

7 Jan - Hemie
Dataran Shah Alam


Kaw2 makcik ni kena kelentong dengan aku. Aku pun tak tau macam mana dapat idea yang gila2 nak tipu dia itu ini, semata2 nak bawak dia ke tempat kejadian pada hari kejadian. Eh lupa pulak, kitorang sambut birthday makcik ni lewat sehari sebenarnya. Sebab Sabtunya, ada antara kitorang kena kerja.



Patutnya 'birthday makcik' duk tengah...pink kalerrr..
[bukan lagi birthday girl tahu?]


.Fake laugh + smile.



Best pic i think on that day.




29 Jan - Hazique
Taman Botani Putrajaya



Kali ni, aku takde ambik part sangat rancang majlis. Kita serahkan pada cik gf dia je urus majlis, tolong mana yang mampu je. Nak kata buat surprise, ntah la ye. Tu kena tanya 'birthday pakcik'..haha.



Suka pic ni. Tapi tak best sebab tak cukup sorang lagi. =(



ok dah cukup berempat. i loike!



Nak kata pencarian model, semua tak layak. Kot? Menahan gelak kenapekah Hazique + Fariz posing cekak pinggang gaya retis pompuan? Sungguh lucu. =D



One of the pic i loike- for me laaa.



Next birthday of the 'Budak-budak Gile' is on March.

Dah tak surprise dah nanti sebab kitorang memang plan nak celebrate birthday setiap ahli geng kami. Kadang macam tak percaya, kitorang boleh lepak bersama2 lagi even dah lepas zaman U. Sebab sekarang masing2 sibuk dengan kerjaya, kadang susah nak cari masa sesuai untuk kumpulkan semua. Dan bila ada masa jumpa diorang, rasa happy keluar jumpa dengan kawan2, hilangkan stress kerja etc.

Err...entri ni sebenarnya aku just gatal2 nak upload gambar je, malas nak menulis panjang2. Oklah, bai!




3 ulasan:

  1. kite ingat kite sorang je yang pikir gaya haziq n fariz cam tu. rupenye HAHAHAH

    BalasPadam
  2. Comel la kawan mu tu.
    Kihkih.

    BalasPadam
  3. @amir: heipp...dia da berpunya (even xtau mne satu yg amir refer comel tuh..haha)

    BalasPadam