»

Selasa, Mac 22, 2011

Jom layan lagu best!


Meh kita layan lagu ni dulu ye readers!


-CINTA-
Kolaborasi Mazwan Mohamad & Aliyas Zakaria




Clap-clap-clap untuk Mat John dengan Liyas. Serius selama ni tak pernah dengar suara Mat John time nyanyi.

Ok la..mesti korang nak tau siapa budak berdua ni. Kan?

Senang cerita, diorang ex-Farisian. Satu batch dengan saya masa sekolah dulu. Lagu ni kira fresh lagi, dan2 lepas si Liyas upload video ni ke group Farisian 01-05 dekat FB, dan2 jugak terus upload dekat belog.

Kenapa?
Sebab saya suka lagu ni.
Sebab mereka tetiba buat saya rindukan sekolah balik.
Saja nak bagi diorang lebih popular! Kira support kawan2. Boleh? Hoho...


Nota takde kaki: Saya tak rasa ada ex-Farisian yang pernah jejak ke belog picisan ini. Kalau ada, hai Farisian!! ^_^

6 ulasan:

  1. ehe...jom! (walaupun sekolah x sama)

    BalasPadam
  2. lagu ni terbaik. :)suka dengar !

    BalasPadam
  3. farisian?,.nme skolah ek,.err,hehe,..rndu skolah jgk,.hehe

    BalasPadam
  4. CN, nama sekolah tlampau panjang..hehe. Farisian sudaaa..:)

    BalasPadam